Alles wat je moet weten over Airport Alicante

Wil jij vliegtickets boeken naar of via Airport Alicante en alvast weten wat je kunt verwachten? Het is fijn om op de hoogte zijn van wat je te wachten staat om jouw reis zo stressvrij en gezellig mogelijk te maken. In dit artikel krijg je informatie over de faciliteiten van de luchthaven en de luchtvaartmaatschappijen die het vliegveld gebruiken. Op deze wijze ben je goed voorbereid wanneer je op Airport Alicante arriveert.

 

Faciliteiten

Jij hoeft je tijdens jouw visite op Airport Alicante geen zorgen te maken. Het vliegveld biedt alle faciliteiten die je op een moderne luchthaven verwacht. Onder andere kun jij heerlijk belastingvrij shoppen in de duty-free shop. Het assortiment is groot en er is voor ieder wat wils! Koop bijvoorbeeld alvast een heerlijk flesje Spaanse wijn voor de eerste avond van jouw welverdiende vakantie. Mocht je even willen bijkomen van jouw vlucht, kun jij dit in de lounge doen terwijl je gebruikmaakt van het WiFi netwerk.

De kwaliteit van de WiFi is hoog en je kunt op deze manier zorgeloos door het internet surfen. Heb jij honger? Dan kun jij bij Vliegveld Alicante uiteraard terecht in een van de vele restaurants. Je kunt kiezen of je in een restaurant wilt eten of liever een snel hapje voor onderweg mee wilt pakken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Heb jij jouw vliegtickets nog niet geboekt, maar weet je al dat je naar of via Alicante moet vliegen? Dan is het handig om te weten welke luchtvaartmaatschappijen gebruik maken van dit vliegveld. De Luchthaven Alicante is een internationaal vliegveld en daarom is er genoeg keuze om jouw vliegtickets zo voordelig mogelijk te kunnen kopen. De grootste luchtvaartmaatschappijen op dit vliegveld zijn:

Ryanair

Air Berlin

Transavia

Vueling

Brussels Airlines

 

Tip: Gebruik diverse prijsvergelijkingswebsites om goedkope vliegtickets te scoren!