Vertrektijden Vliegveld Ibiza

Vertrektijden Ibiza Airport live volgen? Als u weer richting Nederland vertrekt van Vliegveld Ibiza Airport dan is het aan te raden om van te voren even hier op de website de vertrektijden na te kijken. Vaak bent u afhankelijk van een taxi, bus of huurauto om bij het vliegveld te komen.

Om te voorkomen dat u in lange wachtrijen komt te staan of dat u geen idee heeft dat uw vlucht vertraagd is, kunt het beste hier even kijken of de vertrektijden onveranderd zijn.  Vaak staan vertragingen aangegeven of de borden.

Een auto huren op Ibiza is ideaal en wordt ook zeker aangeraden. Om er nou voor te zorgen dat u de auto op tijd kunt terugbrengen en niet in rijen dik hoeft te wachten is het handig om van te voren ook even naar de vertrektijden van uw vlucht te kijken. Vaak gaan er een paar vluchten vlak achter elkaar en zijn er veel mensen die een huurauto hebben die nog even snel moet worden ingeleverd op het vliegveld. Dit gaat vaak gepaard met lange wachttijden.

Heel soms komt het voor dat er vluchten gecanceld worden en pas de volgende dag vertrekken. Dit komt door grote drukte en vaak door mankementen aan vliegtuigen die niet snel te verhelpen zijn. U kunt dan nog rustig een hotel boeken voor 1 nacht. Wij hebben speciaal 1 nacht boekingen voor dit soort gevallen.

Moet u onverhoopt toch even een paar uur wachten op Ibiza Airport dan kunnen shop liefhebbers toch nog even aan de gang. Er zijn diverse leuke winkels op het vliegveld waar u rustig nog even lekker kunt rondneuzen. Ook zijn er nog een aantal coffee corners en bars waar u gezellig even een drankje kunt doen. Kortom het is geen straf om even te moeten wachten op het vliegveld van Ibiza.